Pergole din lemn gradina bucuresti

Pergole din lemn gradina bucuresti

Daca detineti o curte sau gradina cat de mica, un model de pergola adaptat la dimensiuni optime, cu siguranta ca isi va putea gasi locul potrivit in respectiva locatie.

Si asta deoarece respectiva pergola, in functie de dimensiuni, culoare sau design isi poate urmari cu succes rolul ei binemeritat in completarea peisagistica. Si care poate fi una de mare efect.

Pergola din imaginile noastre este realizata din lemn de rasdinoase si ne intampina prin natura detaliilor si a finisajelor ori de cate ori treceti pragul acestei curti.

Si asta, datorita faptului ca pergola este amplasata strategic chiar pe aleea principala.
Aceasta este realizata din lemn masiv de rasinoase de culoare castan inchis.

Si este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Lemnul folosit pentru realizarea pergolei este de aceeasi textura si de grosimi diferite.
Este vorba aici despre cei patru stalpi principali de sustinere, cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta, in model de patrat.

Pergola are in partea superioara doua arcade principale de 15 cm latime si 4 cm grosime.
Acesta reprezinta suportul principal pentru cele cinci traverse cu dimensiunea tot de 15 cm latime si 4 cm grosime.

Iar pentru obtinerea unui plus de rezistenta pergola este prevazuta si cu contravantuiri montate strategic la fiecare dintre cei patru stalpi principali de sustinere ai pergolei.

Pergola poate fi comandata in oricare alta culoare din paletarul de culori de la producator.
Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti un model de pergola necesar pentru proopria curte sau gtradina si astfel veti putea completa in mod placut ansamblul peisagistic.

 

No Comments Yet.

Leave a comment