Pergole din lemn gradina brasov

Pergole din lemn gradina brasov

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste amenajarea propriei gradini incercam sa va prezentam aici un interesant produs executat din lemn de rasinoase de calitate superioara.

Si care are posibilitatea de a se transforma rapid intr-un interesant acesoriu pentru curte sau gradina. Este vorba aici despre un model de pergola cu bancuta, jardiniera si gardulet decorativ.
Iar in partea superioara pergola este prevazuta cu doua arcade si traverse distantate intre ele.Toate aceste componente sunt bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.
Asa se face ca noul model de pergola are capacitatea de a rezista intemperiilor diverse, timp de mai multi ani consecutivi.
Noul model de pergola prezentat aici are si capacitatea de a raspunde in mod pozitiv la o serie intreaga de solicitari care tin de odihna, relaxare sau pentru sustinerea plantelor agatatoare.
Un alt amanunt de semnalat, atunci cand vine vorb a despre acest interesant corp de mobilier este faptul ca pergola este amplasata pe o placa de ciment de 10 – 12 cm grosime.
Si este conceputa in asa fel incat aceasta sa nu poata sa fie afectata de umiditatea existenta in sol.
De asemenea, culoarea acestui produs este pin. Insa, daca dumneavoastra doriti, puteti obtine acest produs intr-o varietate larga de nuante si culori in functie de paletarul disponibil la producator.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti cele mai fiabile corpuri de mobiler necesare pentru amenajarea propriei gradini.

No Comments Yet.

Leave a comment