Pergole din lemn gradina braila

Pergole din lemn gradina braila

Una dintre cele mai interesante modele de pergole necesare pentru amenajarea unui imobil este cea prezentata in urmatoarele imagini.

Aceasta este realizata din lemn de rasinoase bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.
In aceste conditii, modelul respectiv de pergola isi poate pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi. Pergola este realizata, avand la baza o dusumea cu stalpi principali de rezistenta, cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta, bine distantati intre ei.

Cu grinzi in partea superioara a pergolei, dar si cu traverse din acelasi tip de material si care de asemenea sunt distantate intre ele.

Iar pentru un plus de rezistenta si eleganta al pergolei per ansamblu, aceasta poate fi acoperita cu policarbonat de diverse grosimi si culori.
In aceste conditii, modelul respectivde pergola poate avea un rol multiplu. Acela de completare a designului exterior, cat si cel de gazduire a desfasurarii mai multor tipuri de activitati in care socializarea poate fi numitorul comun.
Modelul respectiv de pergola este wenge. Insa, acesta poate fi comandata in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori.

No Comments Yet.

Leave a comment