Pergole din lemn gradina arad

Pergole din lemn gradina arad

Iata avem aici un model de pergola adaptat dupa spatiul disponibil din curtea unui proprietar. Iar ce a iesit, puteti sa va convingeti si singuri cu ajutorul imaginilor atasate aici.
Practic aici este vorba despre un model de pergola destul de complex.
Cu dusumea, balustrada, contravantuiri si traverse. Iar in partea superioara pergola, ca oricare alt produs similar este realizata din grinzi principale si traverse distantate intre ele.
Pergola din imaginile noastre iese in evidenta chiar si prin contrastul celor doua nuante folosite la decorarea acestui model de pergola.
Per ansamblu pergola este bine finisata si lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Si poate fi utilizata pentru desfasurarea mai multor tipuri de activitati.
Marea lor majoritate dintre ele bazandu-se in special pe socializare.
Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier necesar pentru amenajarea spatiului exterior proprietarul a ales sa amenajeze pergola, cu masa, bancute si chiar cu un leagan si balansoar.
Pergola respectiva reuseste in mod miraculos sa surprinda placut fiecare persoana care trece pragul acestei curti si care stie sa aprecieze lemnul la justa lui valoare.

 

No Comments Yet.

Leave a comment