Mobilier din lemn pentru gradina Valcea

Mobilier din lemn pentru gradina Valcea

Avem in imaginile atasate un interesant set de patru scaune si o masa care se pot transforma imediat intr-o varianta optima de mobilare a unui foisor sau a unei terase.

Sau pur si simplu poate fi o optiune interesanta chiar si in situatia in care acestea ar fi fost amplasate  direct pe gazonul din gradina.

Sau in oricare alt colt al curtii dumneavoastra, fara a putea depune prea mari eforturi.

Setul de mobilier de gradina este realizat pe baza lumnului masiv de rasinoase bine tratat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca produsele din setul respectiv de corpuri de mobilier pentru gradina au capacitatea de a se pastra in aceleasi conditii, timp de mai multi ani consecutivi.

Pentru realizarea acestor produse, firma noastra a respectat toate dorintele actualului proprietar. Si a folosit la exterior culoarea wenge.

Insa, daca dumneavoastra doriti puteti comanda produsul in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Dincolo de acest aspect, noi va asiguram ca acest set de mobilier necesar pentru amenajarea spatiilor exterioare poate fi o solutie ideala, mai ales atunci cand acestea sunt asezate la locul potrivit si sunt obtinute in culoarea preferata.

Iar pentru obtinuerea unui plus de confort, scaunele sunt amenajate si cu perne din burete a carui protectie este relaizata pe baza unei huse. Realizate la randul ei dintr-un material a carui textura permite rezistenta la trafic intens.

Perna poate fi dehusabila pentru a  putea fi curatata cu usurinta.

De mentionat aici si faptul ca aceste mici accesorii pot fi achizitionate optional, la mici costuri suplimentare.

No Comments Yet.

Leave a comment