Mobilier din lemn pentru gradina Ploiesti

Mobilier din lemn pentru gradina Ploiesti

Mobilierul de gradina joaca un rol extrem de important atunci cand vine vorba despre amenajarea propriului spatiu. Cu un corp de mobilier care sa aiba capacitatea de a va scoate din orice incurcatura. Atunci cand vine vorba despre confort si relaxare impreuna cu familoia sau prietenii.

In imaginile atasate aici avem doua fotolii din lemn de rasinoase, cu un bolat din lemn intre ele. Acesta din urma este realizat din lamele din aceeasi textura. Si are drept scop de a deservi ca si masuta extrem de interesanta.

Fotoliile din imaginile atasate aici sunt cu atat mai interesante, cu cat designul si finisajele sunt realizate cu mare atentie.

De exemplu, pentru a putea face fata tuturor agentilor externi, ploaie, soare, vant sau ger, respectivele modele de fotolii sunt tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Iar atunci cand vine vorba despre culoare, aceasta poate fi schimbata in functie de preferinte.

Si daca toate aceste conditii au fost indeplinite, atunci nu vedem ce ar mai putea sa va impiedice in alegerea celei mai potrivite variante de amenajare a propriei gradini.

 

No Comments Yet.

Leave a comment