Mobilier din lemn pentru gradina Dolj

Mobilier din lemn pentru gradina Dolj

Incercam sa va  prezentam aici unul dintre cele mai interesante  modele  de scaune din lemn pentru gradina. Realizat intr-un design, care ii confera un grad ridicat de confort si fiabilitate.

Scaunul este realizat din lemn de rasinoase. In special pe baza  lamelelor de 4 cm grosime  Ceea ce inseamna ca acestea  sunt mult mai fiabile si mult mai rezistente.

Chiar daca in imaginile respective va prezentam un model de scaune in forma bruta, acesta poate fi  voprit intr-o varietate larga de nuante di paletarul de culori de la producator.

Si pentru ca acest model de scaun este conceput special pentru a fi utilizat in diferite medii exterioar, scaunul  poate fi lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii scaunul poate rezista la fel de bine la diferentele mari de temperatura, la umezeala sau chiar si impotriva razelor toride de soare.

Picioarele scaunului sunt realizate cu anumite decupaje la extremitati, care au rolul  de a se fixa foarte bine in sol. Spatarul este realizat  intr-o forma usor rotunjuita. Iarcotierele sunt realizate si ele  la o inaltime necesara pentru realizarea unei pozitii comode a bratelor.

Per ansamblu acest produs vine sa completeze in mod normal seria corpurtilor ideale pentru  curte sau pentru gradina.

No Comments Yet.

Leave a comment