Mobilier din lemn pentru gradina Craiova

Mobilier din lemn pentru gradina Craiova

Categoria mobilier de gradina poate cuprinde o varietate extrem de larga de piese de mobilier create special pentru amenajarea curtilor, a gradinilor, sau de ce nu, pentru amenajarea corpurilor de mobilier de mari dimensiuni. Insa, noi incercam sa va prezentam aici doar pe cele mai uzuale, pentru care, in timp, cererea s-a dovedit a fi destul de insemnata, din punct de vedere numeric.

Asadar, incercam sa va prezentam un model de scaune si o masa. Ambele executate din lemn masiv de rasinoase de ianta calitate, dar care se fac extrem de comode si de utile in cele mai diverse situatii.

Atat scaunele cat si masa au dimensiuni standard. Insa, daca dumneavoastra doriti, acestea pot fi executate la dimensiunile preferate in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Atat scaunul, cat si masa sunt realizate din lemn de rasinoase de grosimi diferite si sunt proiectate astfel incat sa poata fi montate chiar si direct pe gazonul verde.

Iar pentru o protectie mult sporita la intemperii cele doua produse din lemn de rasinoase sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de laa ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, oricare din piesele de mobilier realizate de firma noastra sunt bine lacuite si finisate si au capacitatea de a-si pastra calitatile initiale pentru o perioada mai lunga de timp.

Si nu trebuie sa mai stati pe ganduri atunci cand vine vorba despre amenajarea propriei gradini.

 

No Comments Yet.

Leave a comment