Mobilier din lemn pentru gradina Constanta

Mobilier din lemn pentru gradina Constanta

Fie ca este vorba despre o masa, fotolii sau o canapea, lemnul de brad poate raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

Important este ca dumneavoastra sa reusiti sa-l puneti in valoare in raport cu spatiul disponibil cat si cu celelalte lucruri aflate in imediata apropiere.

Din acest motiv va prezentam aici o varianta optima de amenajare a unui spatiu interior numai cu corpuri de mobilier realizate din lemn de rasinoase si care pot fi o solutie viabila chiar si pentru amenajarea spatiilor exterioare. In imaginile atasate aici va prezentam o masa de lucru cu o suprafata destul de generoasa realizata din lemn de rasinoase de 4 cm grosime.

O canapea fixa cu doua fotolii realizate din dulapi de lemn de rasinoase si cu blat din sticla.

S asta nu e tot. Pentru ca elementele din lemn de rasinoase care ne-au fost de mare ajutor la decorarea acestui birou, sunt garduletele decorative de pe pereti, raftul care imprejmuieste biroul pe doua dintre laturi, un scaun realizat de asemenea din lemn de brad, cat si un alt suport de flori  confectionat din aceeasi esenta de lemn de rasinoase.

Un alt aspect interesant in ceea ce priveste efectul maxim obtinuit in cadrul acestui spatiu interior este dat si de contrastul celor doua nuante albul de pe pereti si negrul folosit la decorarea fiecaruia dintre corpurile de mobilier.

Dar pentru ca nu toate persoanele prefera contrastul, noi va asiguram ca va punem la dispozitie o paleta larga de culori pentru a putea opta pentru nuanta dorita.

Iar atunci cand va doriti sa amenajati o terasa exterioara cu aceleasi corpuri de mobilier va asiguram ca in aceasta situatie lemnul folosit este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare. Si astfel isi poate pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani.

No Comments Yet.

Leave a comment