Mobilier din lemn pentru gradina Calarasi

Mobilier din lemn pentru gradina Calarasi

Fotoliul din lemn masiv necesar pentru amenajarea spatiilor exterioare reprezinta o alta idee interesanta, prin intermediul careia terasa dumneavoastra poate imprumuta un efect mult superior in ceea ce priveste asigurarea confortului, cat si a sentimentului de relaxare.

Este vorba aici despre un corp de mobilier realizat din lemn masiv de rasinoase.

Acesta este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi.

Si nu oricum, ci cu slefuire intre straturi. Astfel incat acesta sa poata face fata la fel de bine tuturor intemperiilor.

Per ansamblu, fotoliul are o forma cubica cu volume bine definite. Poate fi asociat cu unul sau mai multe produse similare, cu o canapea fixa, ori cu o masuta de joasa inaltime, cu blat din sticla.

Produsul respectiv, poate face fata tuturor schimbarilor de temperatura, pe tot parcursul anului, cat si gerului puternic al iernii, datorita dulapilor din lemn de rasinoase de 10 cm grosime. Dar mai ales prin faptul ca acesta este tratat cu lac cerat, potrivit datelor consemnate mai sus.

Dupa cum se poate observa, fotoliul este dotat cu spatar si sezut realizate din saltele din burete de cel putin 10 cm grosime. Protejat printr-o husa. Aceasta din urma este confectionata dintr-un material rezistent la trafic intens si care este prevazuta si cu fermoar. Necesar pentru a a permite dehusarea cat mai rapida  pentru a putea fi curatata.

Este bine de precizat aici si faptul ca in ceea ce priveste saltelele si husa, acestea pot fi comandate doar optional.

Iar pentru o si mai buna orientare in ce privete acest model de fotoliu, culoarea lemnului este negru si contrasteaza destul de bine cu nuanta huselor care sunt de culoare crem.

Insa, daca dumneavoastra doriti fotoliul respectiv poate fi decorat in orice nuanta existenta in paletarul de culori de la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment