Mobilier din lemn pentru gradina Buftea

Mobilier din lemn pentru gradina Buftea

Prin intermediul acestui complex de produse din lemn de brad, combinate printr-un singur articol de mobilier pentru gradina, curtea dumneavoastra ar putea fi amenajata conform preferintelor. Noul produs prezentat aici este alcatuit dintr-o masa fixa destul de generoasa ca si suprafata  de lucru.

Aceasta este accesorizata cu doua bancute fixe si  si un acoperis care poate oferi o buna protectie impotriva razelor toride de soare sau a ploii marunte de vara.

O noua idee de amenajare prin care confortul din curtea sau gradina dumneavoastra sa fie unul mult sporit si care sa va scoata din orice incurcatura.

Astfel masa si bancutele sunt realizate din lemn de rasinoase.

Si sunt fixate pe un cadru principal cu stalpi de rezistenta si acoperis cu sindrila bituminoasa.

In forma prezentata aici, noul nostru produs este  bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa  de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii corpurile de mobilier pentru gradina beneficiaza de o buna protectie la actiunea agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger.

Produsul prezentat aici vine sa va ofere o informatie  in ceea ce priveste orientarea dumneavoastra  catre un astfel de produs.

Trebuie stiut faptul ca dimensiunile acestui corp de mobilier nu sunt standard si pot fi ajustate in functie de preferinte si in functie de necesitati.

Atat masa, canapelele,cat si acoperisul pot fi executate  in culori diferite, in functie de necesitati.

No Comments Yet.

Leave a comment