Mobilier din lemn pentru gradina Bucuresti

Mobilier din lemn pentru gradina Bucuresti

Amenajarea curtilor sau a gradinilor este strans legata si de existenta  diferitelor piese de mobilier  de gradina in planul propus.

Deci, fie ca este voreba despre un foisor de gradina, o bucatarie de vara sau chiar o terasa, mobilierul de gradina isi are rolul lui bine meritat in adaugarea unui plus de confort in respectivul spatiu.

Ca urmare, va prezentam aici un interesant set de canapea pe colt cu masuta necesare pentru amenajarea spatiilor exterioare.

Ambele produse fiind confectionate din dulapi din lemn de rasinoase bine finisati si lacuiti cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Tot acest proces tehnic nu este efectuat intamplator, ci contribuie in mod evident la cresterea nivelului de protectie la intemperii. Ori, impotriva diferentelor mari de temperatura.

Este vorba aici despre soare, ploaie, vant sau ger.

Mobilierul de gradina poate imbraca diferite forme si culori astfel incat sa va poata fi de mare folos  pentru o perioada cat mai lunga de timp. Cat si sa reuseasca sa se puna in valoare printr-o buna asociere cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.

No Comments Yet.

Leave a comment