Mobilier din lemn pentru gradina Brasov

Mobilier din lemn pentru gradina Brasov

Incercam sa va prezentam aici un alt model interesant de mobilier pentru gradina realizat din lemn masiv de rasinoase. Mai exact din patrati din lemn de brad de aproximativ 15 cm grosime.

Acest model de masa executata special pentru zonele exterioare poate fi de mare ajutor in situatia in care doriti sa amenajati curtea intr-un aspect rustic, atunci nu trebuie decat sa comandati imediat acest corp de mobilier in oricare din culorile preferate.

De asemenea trebuie stiut si faptul ca acest model de masa poate fi lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii lemnul isi poate pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi. Indiferent de actiunea intemperiilor de pe tot parcursul anului. Fie ca este vorba despre ploaie, soare, vant sau ger.

Mesele din lemnn de rasinoase prezentate aici sunt o adevarata oportunitate de amenajare a unei curti.

Mai ales atunci cand acestea au capacitatea de a intra in stransa legatura cu restul corpurilor de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Mesele expuse in imaginile noastre sunt realizate dupa dimensiunile impuse de actualul proprietar. Insa, daca dumneavoastra doriti puteti obtine masa in dimensiunile dorite.

Iar in ceea ce priveste nuanta meselor, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

No Comments Yet.

Leave a comment