Mobilier din lemn pentru gradina Alexandria

Mobilier din lemn pentru gradina Alexandria

Incercam sa va prezentam in imaginile alaturate un interesant set de mobilier realizat din lemn de rasinoase. Mai exact din lemn de rasinoase de 4 si respectiv 1,5 cm grosime.

Acest set de mobilier este compus din doua scaune cu spatar si cotiere unite intre ele printr-o tablie, cu scopul de a fi folosita drept masuta.

Lemnul este bine finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Ca element de detaliu este bine de stiut ca lemnul este rotunjit pe muchii.

Acest set de scaune cu tablie sunt create pentru a putea deservi atat pentru suprafetele plane pavate fie pe gazonul verde al gradinilor.

Asa ca, daca detineti o curte sau gradina, oricat ar fi ea de mica, un astfel de model de mobilier de gradina ar putea fi de mare ajutor.

Mai ales atunci cand acestea sunt comandate in nuantele sau culorile preferate din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Iar cand va ganditi ca aici pretul de achizitie nu este unul care sa atenteze propriului buzunar, atunci nu mai stati pe ganduri si comandati tot ce se potriveste mai bine pentru gradina dumneavoastra, indiferent in ce perioada a anului va aflati.

 

No Comments Yet.

Leave a comment