POZE GARDURI MODERNE ZIMNICEA

POZE GARDURI MODERNE ZIMNICEA

Pentru ca aceste garduri din lemn nu sunt accesorii pe care sa le schimbati an de an, atunci cand vine vorba despre amenajarea unei curti sau a unei gradini este de preferat sa analizati foarte bine oferta noastra de astfel de produse.

Intrucat aici gasiti o variantate larga de modele de garduri din lemn, merea lor majoritate fiind executate din lemn de rasinoase. Noi incercam sa va prezentam aici unul dintre cele mai interesante modele de garduri din seria celor mai solicitate in ultima perioada.

Este vorba despre un model de gard tip matrice, care are la baza o fundatie de ciment nu prea inalta, cu tevi rectangulare din loc in loc. Acestea din urma reprezinta principala sursa de sustinere si fixare a panourilor din lemn de rasinoase.

Si tot aici, tevile rectangulare sunt mascate inteligent cu lamele din lemn de aceeasi textura, astfel incat sa poate crea gardului un efect mult superior.

Si chiar daca aici este vorba despre un produs realizat din lemn in cea mai mare parte, acesta poate face fata tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

Datorita faptului ca gardul din imaginile noastre este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Aceasta este solutia prin care produsele realizate de firma noastra fac diferenta fata de celelalte produse similare. Si asta inseamna calitate si garantie la superlativ.

Comments are closed.