POZE GARDURI MODERNE VIDELE

POZE GARDURI MODERNE VIDELE

Lemnul, indiferent de textura lui reprezinta una dintre cele mai interesante materiale necesare pentru executarea si realizarea diverselor produse din lemn de rasinoase necesare pentru amenajarea curtilor, a gradinilor sau chiar si a caselor.

Atat la interior, cat si la exterior.Iar atunci cand vine vorba de textura lemnului, noi va asiguram ca lemnul de rasinoase este esenta cea mai viabila din punct de vedere al raportului calitate - pret.

Si care se comporta cel mai bine la influentele climaterice de la nivelul tarii noastre.
Pentru realizarea oricarui corp de mobilier, atat pentru mediul exterior, cat si pentru mediul interior.

Tocmai din acest motiv, incercam sa va prezentam aici un interesant model de gard tip matrice. Un produs care este realizat in cea mai mare parte din lemn de rasinoase.

Gardul este sustinut de o fundatie din ciment extrem de joasa, usor sesizabila si care este prevazuta in partea superioara cu teava rectangulara de 4 cm grosime. Necesara pentru sustinerea panourilor din lemn intr-un bun echilibru, in pozitie verticala.

Gardul este realizat din panouri din lamele orientate in plan orizontal, in model de matrice.

La randul lor, lamelele sunt bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Iar pentru o buna rezistenta in timp, panourile din lemn sunt prevazute in partea din mijloc cu cate o lamela tip fideluta. Aceasta din urma este orientata in plan vertical.

Este bine de mentionat aici si faptul ca lamelele din componenta acestui model de gard sunt executate la 14 cm latime si 2 cm grosime.

Dimensiuni standard, cu ajutorul carora firma noastra reuseste sa faca minuni, atunci cand vine vorba despre realizarea celor mai interesante corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea oricarei curti sau gradini.

Ceea ce trebuie sa mai stie clientii nostri atunci cand vine vorba despre amenajarea propriei curti este legat de culoare.

Aceasta din urma poate fi aleasa in functie de preferintele fiecarui client, din cele peste 20 de nuante existente in paletarul de culori de la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment