POZE GARDURI MODERNE SLOBOZIA

POZE GARDURI MODERNE SLOBOZIA

Incepem prezentarea acestui model de gard prin a sublinia faptul ca atuncic cand fundatia unui gard reuseste sa se puna in evidenta in mod egal cu partea din lemn a gardului, suntem convinsi ca ati ales una dintre cele mai interesante solutii de amenajare a protectiei curtii. Cu un produs de o eleganta aparte.

Tocmai din acest motiv, va prezentam aici un model interesant de gard prin intermediul caruia fundatia din ciment reuseste in mod evident sa se sincronizeze foarte bine cu partea din lemn a gardului.

Iar atunci cand, la randul lui gardul se sincronizeaza foarte bine si cu celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul curtii, atunci putem afirma cu tarie, ca ati facut alegerea potrivita.

Dupa cum se poate observa si in imaginile atasate aici, modelul respectiv de gard asigura protectia necesara in cazul unei curti aflate in panta.

Si este la fel de interesant, atat prin natura fundatiei placata cu piatra de munte si ulterior lacuita cu lac special pentru piatra, cat si prin natura panourilor din lemn de brad, bine lacuite si tratate corespunzator cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi dupa fiecare aplicare.

Astfel partera din lemn a gardului este bine protejata impotriva tuturor intemperiilor de peste an, fie ca este vorba despre, soare puternic sau ger.

 

No Comments Yet.

Leave a comment