POZE GARDURI MODERNE SLATINA

POZE GARDURI MODERNE SLATINA

Daca detineti un loc de casa de care sunteti mandri pe deplin, atunci este bine de stiut ca puteti miza si pentru obtinerea unui model de gard penrtu care sa puteti imparti aceleasi sentimente de multumire si satisfactie a lucrului de calitate bine lucrat.

Gardul prezentat aici se bazeaza pe o fundatie nu prea inalta de 60 – 70 cm cu stalpi principali de sustinere de aproximativ 20 cm.

Acesta din urma reprezinta practic principala sursa de sustinere a panourilor din lemn.
Lamelele acestor panouri sunt realizate din lemn de rasinoase bine finisate pe muchii si care beneficiaza si de un bun tratament impotriva intemperiilor diverse.

Este vorba aici despre lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Acesta este tratamentul pe care firma noastra il aplica in mod regulat tuturor produselor executate din lemn pentru a le putea spori protectia necesara de care acestea au nevoie pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Asa se face ca toate produsele executate de firma noastra au marele avantaj de a putea fi apreciate de tot mai multi clienti in ultima perioada.

Pentru a trece la amenajarea propriei curti este de preferat mai intai sa analizati foarte bine oferta produselor noastre. Si numai apoi sa treceti la achizitia celui mai bun dintre ele.

No Comments Yet.

Leave a comment