POZE GARDURI MODERNE PITESTI

POZE GARDURI MODERNE PITESTI

In urmatoarele imagini incercam sa va prezentam un alt model de gard realizat din lemn de rasinoase. Singurul material care ofera la achizitie cel mai bun raport calitate – pret.

Acesta este si motivul pentru care am ales sa va prezentam aici un alt model de gard in compozitia caruia lemnul joaca un rol extrem de interesant. Mai ales atunci cand lamelele din care sunt realizate panourile au o latime de 14 cm si o grosime de 2 cm. Cu un finisaj delicat pe muchii.

Lamelele sunt bine lacuite si vopsite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare, pentru obtinerea protectiei necesare impotriva tuturor intemperiilor.

Si tot aici este bine de stiut faptul ca panourile din lemn sunt prinse si fixate cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime. Acestea, la randul lor sunt bine mascate cu alte lamele din aceeasi textura.

Gardul este cu atat mai interesant, cu cat acesta este realizat prin combinatia celor doua culori contrastante.Regasite in proportii bine definite, la partea din ciment a gardului, cat si la panourile din lemn.

Prin modelul folosit, proprietarul acestui gard si-a asigurat din start protectia necesara tuturor bunurilor aflate la interiorul curtii, cat si protectia impotriva privirilor indiscrete ale trecatorilor.

Viewty

No Comments Yet.

Leave a comment