POZE GARDURI MODERNE LUGOJ

POZE GARDURI MODERNE LUGOJ

Pentru o buna orientare in ce priveste confectionarea de garduri necesare pentru amenajarea curtii va rezentam aici o interesanta idee de imprejmuire.

Pentru care proprietarul s-a ocupat in prealabil de realizarea mai intai a partii din ciment a gardului.

Iar in cadrul firmei noastre actualul proprietar a comandat doar partea din lemn a gardului.

Si cum alftel, daca nu dupa o idee proprie imbinata cu sugestiile noastre.
Iar ceea ce a iesit, adica produsul finit il puteti vedea si dumneavoastra aici, prin intermediul imaginilor atasate.

Este vorba despre un gardulet decorativ asemanator cu cele folosite in special la realizarea foisoarelor de gradina. Acesta se bazeaza pe lamele de tip fideluta orientate in forma de romb.

Garduletul este realizat pe o rama realizata din acelasi lemn de rasinoase cu dimensiunile de 4 si respectiv 6 cm grosime si latime. Cu muchiile finisate si rotunjite.

Si pentru ca aici este vorba despre un model de gard realizat din lemn de rasinoase, acesta este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, respectivul model de gard va putea face fata tuturor intemperiilor de pe toatas perioada anului, indiferent de anotimp.

Gardul respectiv reprezinta doar o idee de amenajare a unei astfel de produs, iar restul tine doar de imaginatia dumneavoastra si de iscusinta noastra de a va valorifica ideile.

No Comments Yet.

Leave a comment