POZE GARDURI MODERNE CRAIOVA

POZE GARDURI MODERNE CRAIOVA

Achizitia unui gard pentru curte sau gradina reprezinta un aspect care trebuie sa se desfasoare cu mare atentei. Deoarece gardul nu este un accesoriu pe care sa-l schimbati in fiecare an.

Asa ca, atunci cand va aflati in situatia de a face o alegere in acest sens este necesar sa aveti in vedere o serie intreaga de aspecte.

Iar daca in aceste zile inspiratia va joaca feste, atunci noi incercam sa va edificam prin prezentarea unui model interesant de gard, prin intermediul caruia curtea sau gradina dumneavoastra se poate bucura in aceeasi masura de atentia si aprecierea tuturor acelora care ajung sa treaca pragul curtii.

Tinand cont de faptul ca in mare parte modelul de gard prezentat aici este realizat din lemn de rasinoase, firma noastra ofera atentie maxima acestui material extrem de interesant.

Ceea ce inseamna ca lemnul este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.Astfel incat aceasta poate sa faca fata tuturor intemperiilor pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Dincolo de acest aspect, gardul a carui fundatie este de joasa inaltime capata un aspect extrem de interesant, deoarece lemnul poate fi pus in valoare mult mai bine.

La acest model panourile de gard sunt prinse intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare, care la randul lor sunt mascate cu lamele din acelasi material. Astfel incat gardul sa capete un aspect mult superior.

Aspect care, la randul lui pate fi mult amplificat prin modul in care gardul reuseste sa intre intr-o buna relationare atat cu imobilul cat si cu ceelalte corpuri de mobilier pentru gradina, aflate in imediata sa apropiere.

Iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta poate fi schimbata in functie de preferinte, dar si in functie de paletarul de culori disponibil la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment