POZE GARDURI MODERNE ALEXANDRIA

POZE GARDURI MODERNE ALEXANDRIA

Cele doua nuante de wenge si crem formeaza un contrast deosebit de important pentru orice model de gard. Insa, atunci cand gardul respectiv este realizat dupa anumite proportii, acesta este mult mai interesant si mai fiabil.

Din punct de vedere tehnic gardul prezentat aici are la baza o fundatie interesanta din ciment prevazuta si cu stalpi de sustinere din ciment.

Iar panourile de gard, acestea sunt realizate din lemn de rasinoase. Transformat in lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Lamelele sunt bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Tocmai din acest motiv produsele noastre beneficiaza de o buna rezistenta in fata tuturor agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger.

Modelul de gard respectiv este unul de tip matrice, ceea ce inseamna ca acesta este la fel de interesant indiferent de pe ce parte este privit.

Iar cand gardul reuseste sa intre in stransa legatura cu imobilul de la interiorul curtii, atunci se pare ca ati facut o alegere extrem de interesanta pentru orice curte.

Respectivul model de gard prezentat aici este doar o idee de amenajare, care se poate transforma in realitate chiar si pentru dumneavoastra. Indiferent de culoarea pentru care ati optat in alegerea acestui model de gard.

No Comments Yet.

Leave a comment