Poze garduri din lemn Bucuresti

Modelul respectiv de gard pe care incercam sa il prezentam in randurile urmatoare este realizat pe baza unei fundatii din ciment combinate cu panourile din lemn de rasinoase in model de jaluzea. Ale carei lamele din lemn de rasinoase sunt distribuite, cum era de asteptat in plan orizontal.

Partea din lemn a gardului este bine lacuita si tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Fundatia acestui model de gard este una care ne ia cumva prin surprindere, prin volume si inaltime. Insa per ansamblu, gardul reprezinta o varianta interesanta de amenajare a propriei curti, cu un produs de calitate superioara care va poate asigura de toata protectia necesara a unei vieti normale.

Si pentru ca noi nu ne ocupam de amenajarea partii din ciment a gardului, atunci va amintim doar faptul ca partea din lemn a gardului este bine protejata impotriva intemperiilor ca de altfel toate corpurile de mobilier executate de firma noastra.

In aceste conditii va puteti bucura de acest model de gard pentru mai multi ani consecutivi.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, gardul este la fel de interesant, indiferent de nuanta pentru care optati.

Mai ales atunci cand acesta este in stransa legatura cu imobilul sau oricare alt corp de mobilier aflat la interiorul curtii.

Cu toate acestea, modelul de gard prezentat aici, reprezinta o alta varianta interesanta de amenajare a propriei curti.

Pentru ca gusturile si preferintele clientilor nostri sunt din cele mai diverse, noi va propunem o paleta larga de nuante si culori prin care gardul dumneavoastra poate fi mult mai interesant.

Iar dumneavoastras sunteti singurii care puteti decide asupa nuantei finale sub a carei teuse sa realizati respectivul model de garduri din lemn.

No Comments Yet.

Leave a comment