PORTI SI GARDURI LEMN VASLUI

PORTI SI GARDURI LEMN VASLUI

Iata avem aici nu alt model interesant de gard tip matrice care in prezent asigura protectia unei curti, dupa cum si-a dorit insusi proprietarul.

Modelul respectiv de gard este realizat din lemn de rasinoase. Aceasta esente fiind cea care asigura cel mai bun raport calitate – pret si care se comporta cel mai bine la factorii climatici din regiunea tarii noastre.

Lemnul este bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.
In aceste conditii lemnul isi poate pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecuti.

Dincolo de acest aspect, gardul are la baza o fundatie nu prea inalta, extrem de interesanta si care este prevazuta cu stalpi principali de rezistenta, realizati tot din ciment si a caror grosime este de aproximativ 20 cm

In schimb, panourile acestui model de gard sunt realizate din lemn de rasinoase, mai exact din lamele a caror dimensiuni sunt de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Iar in ceea ce priveste lungimea lamelelor, acesta respecta intocmai distanta intre stalpii principali de sustinere. Asa se face ca, modelul respectiv de gard va poate proteja de eventualii musafiri nepoftiti, ori de privirile indiscrete ale trecatorilor.

Cu alte cuvinte, modelul respectiv de gard este unul pentru care calitatea reprezinta una dintre principalele definitii ale acestui corp de mobilier necesar pentru imprejmuirea unui anumit perimetru.

No Comments Yet.

Leave a comment