PORTI SI GARDURI LEMN SUCEAVA

PORTI SI GARDURI LEMN SUCEAVA

Prin intermediul acestui model de gard, orice curte, chiar si una cu pretentii poate capata un aspect mult superior.

Si asta datorita faptului ca partea din lemn a gardului este bine pusa in valoare prin natura fundatiei. Iar atunci cand vine vorba despre alegerea unui astfel de produs, dumneavoastra trebuie sa stiti faptul ca firma noastra nu se ocupa si de realizarea partii din ciment a gardului. Ci, doar cu realizarea partii din lemn.

La acest model de gard panourile din lemn sunt executate din lemn de rasinoase, mai exact din lamele usor distantate. Si care sunt decupate in semirotund in partea sauperioara.

Fiecare dintre lamelele respective sunt prinse cu ajutorul a doua grinzi principale, la interior.Pentru realizarea acestui model de gard, la partea din ciment proprietarul a folosit doua culori care se completeaza interesant una pe cealalta si care intra intr-un contrast direct cu nuanta folosita la realizarea panourilor din lemn.

Dincolo de acest aspect, partea din lemn a gardului este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca, in conditiile date partea din lemn a gardului va putea ramane in continuare cu aceleasi calitati ca si in primul an, dupa ce a iesit de pe linia de fabricatie.

Din acest motiv produsele executate de firma noastra beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Calitate prin intermediul careia se face diferenta de toate celelalte produse similare care se gasesc pe piata de profil din Romania.

 

No Comments Yet.

Leave a comment