PORTI SI GARDURI LEMN SLOBOZIA

PORTI SI GARDURI LEMN SLOBOZIA

Rezistent, fiabil si bine realizat, acest model de gard vine sa intareasca ideea potrivit careia gardurile realizate de firma noastra reprezinta un prim pas catre obtinerea unui plus de confort, atunci cand vine vorba despre amenajarea propriei curti. Cu un produs de mare valoare.

Practic, aici este vorba despre un model de gard realizat pe baza unei fundatii bine proportionate, atat din punct de vedere al inaltimii, a formelor sale, cat si a panourilor din lemn de rasinoase orientate in plan orizontal, in model de jaluzea.

Acestea din urma sunt bine finisate pe muchii, sunt lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia si sunt vopsite in nuanta mahon inchis.

O nuanta care reuseste sa creeze un contrast interesant cu partea de ciment a gardului. Si care nu-si va putea pierde din intensitate, indiferent de actiunea agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger.

In aceste conditii, gardul de lemn de rasinoase prezentat aici poate fi un produs ideal.
Si chiar daca noi venim aici doar cu o idee in ce priveste imprejmuirea unui perimetru, dumneavoastra puteti aduce diferite elemente de detaliu, in functie de propriile idei.

 

No Comments Yet.

Leave a comment