PORTI SI GARDURI LEMN SLATINA

PORTI SI GARDURI LEMN SLATINA

Modelul de gard tip matrice revine din nou in atentia dumneavoastra prin intermediul acestui model de gard a carui valoare creste simtitor printr-o buna combinatie cu aspectul interesant al fundatiei din ciment.

Aceasta din urma, fundatia este bine realizata prin respectarea anumitor proportii.
Astfel incat partea din lemn a gardului sa poate veni ca o buna completare a intregului ansamblu.

Partea din lemn a gardului este compusa din panouri realizate din lamele din lemn de rasinoase. Acestea sunt bine finisate si lacuite inteligent cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In conditiile date timp de mai multi ani consecutivi, lemnul din care este realizat acest model de gard va putea beneficia de o buna rezistenta in fata tuturor intemperiilor de peste an.

Indiferent de natura lor sau de anotimp. Gardul este cu atat mai interesant cu cat acesta reuseste sa intre in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier de la interiorul curtii, cat si cu imobilul.

Si cum altfel, daca nu prin alegerea celei mai potrivite nuante, sau combinatii de culori din cele propuse de producator. Si aveti de unde alege, deoarece paletarul de culori existent la producator contine peste 20 de nuante.

Fiecare dintre ele putand fi o buna solutie, atunci cand reuseste o sincronizare atenta cu nuanta imobilului de la interiorul curtii.

 

No Comments Yet.

Leave a comment