PORTI SI GARDURI LEMN SINAIA

PORTI SI GARDURI LEMN SINAIA

O buna proportie intre partea de lemn a gardului si cea din ciment este obtinuta chiar si prin realizarea acestui model de gard. Necesar pentru marcarea unui anumit perimetru dat.

Fie ca este vorba despre o curte, gradina sau oricare alt spatiu de interes public. Este vorba aici despre un model de gard tip matrice care reuseste foarte bine sa iasa in evidenta atat prin natura si textura partii din lemn a gardului, cat si prin natura partii din ciment a gardului.

Trebuie sa subliniem aici si faptul ca pentru realizarea unui astfel de model de gard, mai exact pentru realizarea partii din ciment, aceasta din urma intra in atributiunile respectivului priprietar. Intrucat firma noastra nu se ocupa si de realizarea acestui aspect.

Contributia noastra consta doar in realizarea partii din lemn a gardului. Iar in ce priveste stalpii principali di ciment, acestia trebuie sa fie amplasati la o distanta mai mica de 2 m unul fata de celalalt.

In caz contrar panourile din lemn ar putea suferi eventuale modificari din cauza agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger.

Insa pentru o buna protectie la intemperii, respectivul model de gard este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Aceasta este reteta prin intermediul careia produsele din lemn de rasinoase executate de firma noastra se bucura de o buna rezistenta in timp pentru o perioada cat mai lunga.

Iar in ce priveste culoarea, este bine de stiut ca aceasta poate fi aleasa in functie si de celelalte corpuri de mobilier din apropiere. Si ne referim aici chiar si la nuanta imobilului de la interiorul curtii respective.

No Comments Yet.

Leave a comment