PORTI SI GARDURI LEMN SIBIU

PORTI SI GARDURI LEMN SIBIU

Pentru o buna viziune in ceea ce priveste amenajarea curtii cu un model de gard care sa se poata plia pe asteptarile dumneavoastra, incercam sa va prezentam aici un model interesant de gard. Pentru care calitatea si aspectul nobil sunt doua elemente definitorii.

Gardul din imaginile noastre este realizat pe baza unei fundatii din ciment extrem de interesanta. Prevazuta cu stalpi principali de sustinere tot din ciment.

Acestia din urma avand rolul de a sustine intr-o pozitie optima in echilibru perfect, panourile de gard din lemn de rasinoase. Care reprezinta practic domeniul nostru de activitate.

Tocmai din acest motiv acordam o atentie maxima lamelelor din lemn de rasinoase bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca toate aceste produse din lemn au capacitatea de a rezista tuturor agentilor externi, soare, plaie, vant sau ger.

Dupa toate aceste mici prezentari a noului produs, noi va asiguram ca produsul respectiv este unul de calitate superioara care se poate transforma imediat intr-o varianta excelenta de amenajare a unei curti, chiar si in cazul unei curti cu pretentii.

No Comments Yet.

Leave a comment