PORTI SI GARDURI LEMN PLOIESTI

PORTI SI GARDURI LEMN PLOIESTI

Modelul de gard de tip jaluzea reprezinta unul dintre cele mai solicitate modele de garduri din lemn de rasinoase executate de firma noastra. Si asta, datorita numarului mare de solicitari.

Ceea ce ne face sa credem ca oamenilor le place sa aiba o curte in care sa se poata simti in siguranta. Iar prin intermediul acestui model de gard totul este posibil.

Si asta deoarece panourile gardului sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase bine finisate si slefuite, conform dorintei actualului proprietar.

Asa ca vizibilitatea dintr-o parte in cealalta a gardului este zero. Intrucat lamelele folosite pentru realizarea gardului sunt confectionate din lemn de rasinoase de 2 cm grosime si 14 cm latime.

Acestea sunt suprapuse foarte putin, astfel incat lamelele sa poata optura la maxim vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului.

Din alt punct de vedere, fundatia gardului are o inaltime destul de mare si este prevazuta cu stalpi de sustinere de aproximativ 15 cm grosime.

Un alt amanunt pe care proprietarii acestor modele de garduri ar trebui sa-l stie este legat de faptul ca firma noastra nu se ocupa si de realizarea partii din ciment a gardului.

Obiectivul nostru principal este legat de realizarea panourilor de gard din lemn de rasinoase care sa reziste la fel de bine la actiunea tuturor intemperiilor.

Este vorba aici despre tratarea si finisajul acestor lamele din lemn de rasinoase, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca produsele din lemn de rasinoase executate de firma noastra nu sunt lipsite de calitate. Si pot fi vopsite in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori existent la producator.

 

No Comments Yet.

Leave a comment