PORTI SI GARDURI LEMN MIOVENI

PORTI SI GARDURI LEMN MIOVENI

Lemnul de rasinoase reprezinta una dintre cele mai interesante materii prime necesare pentru realizarea gardurlor si a partilor, in vederea amenajarii oricarei curti.

Din acest motiv incercam sa va prezentam aici un model interesant de poarta realizata pe baza lamelelor distribuite in model matrice.

Pentru realizarea acestui model de poarta, lamelele sunt bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Culoarea acestui model de gard este castan inchis, ceea ce contribuie in mod clar la crearea unui aspect interesant per ansamblu.

Un alt amanunt interesant de retinut in cerea ce priveste acest model de porti este legat de faptul ca panourile din lemn sunt bine fixate pe un cadru metalic. Realizat la randu-i din teava rectangulara de 4 cm grosime. In caz contrar panourile din lemn ale portirtilor ar risca sa se deformeze.

Iar pentru obtinerea unui aspect interesant fiecare dintre lamelele folosite la panourile din lemn ale portilor au fost rotunjite pe muchii.

De asemenea este bine de stiut faptul ca modelul respectiv de poarta poate fi batanta sau poate sa se deschida prin culisare cu ajutorul unui mecanism creat special. Asta, in functie de spatiul disponibil cat si de oportunitati.

Iar atunci cand poarta intra intr-un bun dialog cu imobilul de la interior sau chiar cu celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere, atunci cu siguranta ca ati facut o alegere optima pentru orice curte. Chiar si in cazul uneia cu pretentii.

No Comments Yet.

Leave a comment