PORTI SI GARDURI LEMN FILIASI

PORTI SI GARDURI LEMN FILIASI

Gardul din lemn de rasinoase prezentat de noi prin intermediul urmatoarelor randuri reprezinta un model de gard tip matrice. Prin intermediul caruia curtea dumneavoastra este bine pusa in valoare, atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al asigurarii unei bune intimitati.

In sensul ca odata ce ati optat pentru amenajarea unui perimetru cu un astfel de model de gard tip matrice, vizibilitatea dintr-o parte in alta a curtii este redusa substantial.

In alta ordine de idei, pentru a realiza acest model de gard, proprietarul a recurs la constructia mai intai a unei fundatii din ciment de aproximativ 50 – 60 cm inaltime cu stalpi din aceeasi textura de aproximativ 20 – 25 cm grosime.

Acestia sunt pozitionati la o distanta mai mica de 2 m, unul fata de celalalt si au ca scop principal fixarea panourilor din lemn de rasinoase, orientate in plan orizontal, in model de matrice.

Model care are avantajul de a fi la fel de interesant indiferent de pe care parte este privit. Mai ales in situatia in care panourile din lemn sunt obtinute intr-o nuanta contrastanta cu nuanta partii din ciment a gardului.

Asa cum este si modelul de gard prezentat aici.In situatia noastra este vorba despre nuanta de wenge si crem. Insa, dumneavoastra puteti comanda respectivul model de gard in oricare alta culoare, in functie de preferinte, dar si in fuctie de paletarul de culori existent la producator.

Dincolo de acest aspect, este bine de stiut faptul ca respectivul model de gard este protejat impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca si acest gard se va putea bucura de o buna protectie impotriva intemperiilor pentru mai multi ani consecutivi. Indiferent de anotimp.

No Comments Yet.

Leave a comment