PORTI SI GARDURI LEMN COVASNA

PORTI SI GARDURI LEMN COVASNA

Prin intermediul imaginilor atasate aici, incercam sa va prezentam un alt model de gard extrem de interesant si util pentru imprejmuirea curtii.

Practic, aici este vorba despre un model de gasrd ale carui panouri din lemn sunt confectionate pe baza lamelelor din lemn de rasinoase orientate in model de jaluzea.

Lamelele sunt bine definite prin faptul ca acestea au 14 cm latime si 4 cm gorime. Iar in ce priveste fundatia gardului, este bine de stiut ca aceasta este realizata tot din ciment.

Baza fundatiei are aproximativ 60 cm inaltime, iar stalpii de ciment sunt si ei bine pusi in valoare prin faptul ca sunt amplasati la o distanta mai mica de doi metri, unul fata de celalat. Si au o grosime de aproximativ 30 de cm.

Culoarea panourilor din lemn de rasinoase este stejar, insa ea poate fi schimbata cu oricare alta nuanta in functie de preferinte, dar si in functie de nuantele propuse de producator.

Repectivul model de gard este cu atat mai interesant cu cat acesta este bine protejat impotriva intemperiilor plin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat.

Ceea ce inseamna ca respectivul model de gard poate face fata cu succes tuturor intemperiilor, timp de cativa ani consecutivi. Si asta nu e tot.

Respectivul model de gard, este compus si pe baza a doua porti de acces, una pietonala si cealalta pentru accesul auto. Acestea din urma sunt realizate pe baza panourilor din lemn de rasinoase orientate in model de jaluzea.

No Comments Yet.

Leave a comment