PORTI SI GARDURI LEMN CONSTANTA

PORTI SI GARDURI LEMN CONSTANTA

Pentru o buna orientare in ce priveste amenajarea curtii dumneavoastra va aducem in atentie un nou model de gard cu lamele tip jaluzea.

Este vorba aici despre un model de gard ale carui panouri sunt bine echilibrate cu ajutorul tevilor rectangulare bine fixate in fundatia din beton.

Panourile din lemn sunt realizate pe baza lamelelor din lemn masiv de rasinoase ale caror dimensiuni sunt de 4 cm grosime si 14 cm latime.

Iar tevile rectangulare sunt bine mascate cu lamele din aceeasi textura, care vin sa completeze destul de bine aspectul intersant al acestui model de gard.

De asemenea, de aici nu poate lipsi nici contrastul bine realizat prin combinatia celor doua nuante de wenge si albul folosit la partea din ciment a fundatiei.

Lipsa stalpilor principali de rezistenta de la acest model de gard amplifica mult aspectul exterior conferindu-i gardului un aer nobil extrem de interesant.

Dincolo de asta, partea din lemn a gardului este bine tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat. Numai asa gardul poate face fata cu succes tuturor intemperiilor.

Un alt aspect interesant este legat de culoare.
Aceasta poate fi modificata in functie de preferinte. Dar si in functie de paletarul de culori de la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment