PORTI SI GARDURI LEMN CALARASI

PORTI SI GARDURI LEMN CALARASI

Gardurile de tip matrice sau jaluzea, din seria gardurilor fara stalpi de sustinere din ciment, dar cu tevi rectangulare de 4 cm grosime sunt printre cele mai solicitate modele.

Cel putin aceasta este situatia reflectata in statisticile intocmite in cadrul firmei noastre.
In urma unei activitati laborioase in cei peste 10 ani de activitate in domeniul prelucrarii lemnului, in delimitarea si amenajarea unor perimetre sau spatii exterioare. Fie ca este vorba despre o curte sau gradina.

Acesta este principalul motiv pentru care incercam sa va prezentam aici modelul de gard din lamele de 2 cm grosime si 14 cm latime.

Modelul de gard se bazeaza pe panourile din lemn tip matrice, ale caror suporti principali de prindere sunt chiar tevile rectangulare prinse strategic in fundatia din ciment.

Acestea, la randul lor sunt mascate inteligent cu alte tipuri de lamele realizate de asemenea din lemn de rasinoase de aceeasi esenta.

Prin intermediul acestei solutii extrem de interesanta imbinarea panourile de gard cu tevile rectangulare se realizeaza excelent de astfel incat gardul capata un aspect interesant, de continuitate.

Ceea ce ii creaza acestui model de gard un aspect superior, indiferent de culoare sau volume.

 

No Comments Yet.

Leave a comment