PORTI SI GARDURI LEMN BRASOV

PORTI SI GARDURI LEMN BRASOV

Achizitionati cu inceredere un model de gard ca si cel prezentat in imaginile atasate aici. Si astfel veti putea fi in fata tuturor, atunci cand vine vorba despre eleganta, confort si siguranta.

Si asta, datorita faptului ca acest model de gard vine sa va surprinda atat prin proportia bine stabilita, intre partea din lemn si cea din beton a gardului.

Dar si prin cromatica celor doua nuante folosite pentru obtinerea acestui accesoriu de baza, necesar pentru delimitarea spatiului curtii dumneavoastra.

Pentru realizarea acestui model de gard, proprietarul a optat pentru o fundatie nu prea inalta realizata in culoarea alb. Cat si pentru panourile din lemn de rasinoase, de 2 cm grosime si 14 cm latime.

Acestea din urma au fost distribuite in plan orizontal si sunt capabile sa optureze foarte bine vizibilitatea dintr-o parte in cealalta a gardului. Astfel incat dumneavoastra sa va puteti simti in siguranta departe de privirile indiscrete ale curiosilor. Am mai spus-o si o s-o repetam ori de cate ori este nevoie.

Dincolo de acest aspect, gardul curtii dumneavoastra poate fi cu atat mai interesant cu cat acesta poate intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in interior sau chiar si cu imobilul. Iar modelul de gard prezentat aici reuseste sa faca acest lucru cu brio.

Insa, atunci cand gardul este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat, atunci cu siguranta ca ati facut una dintre cele mai interesante.

Deoarece gardul are capacitatea de a-si pastra calitatile initiale pentru o perioada mai lunga de timp, mai multi ani consecutivi, inpotriva tuturor agentilor externi. Fie ca este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger.

No Comments Yet.

Leave a comment