PORTI SI GARDURI LEMN BRASOV

PORTI SI GARDURI LEMN BRASOV

Asociati in mod evident noul model de gard cu imobilul de la interiorul curtii si astfel va puteti bucura de o curte extrem de interesanta, din multe puncte de vedere.

Mai ales atunci cand respectivul model de gard face nota discordanta fata de celelalte modele cu care v-am obisnuit pana acum. Este vorba aici despre un model de gard a carui fundatie din ciment nu este prea inalta.

Iar pentru un confort mult sporit, panourile din lemn sunt realizate din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime, bine distantantate intre ele. Astfel incat modelul respectiv de gard sa poata contribui la crearea efectului de spatiu.

Ceea ce ar trebui sa retineti legat de acest model de gard se refera la faptul ca, in acest caz panourile din lemn nu trebuie sa depaseasca lungimea de doi metri. In caz contrar, lamelele acestui model de gard ar putea suferi unele modificari.

Cauzate in timp, fie din diferentele mari de temperatura. Fie din alte motive.
Tocmai de aceea, noi, in calitate de producatori directi recomandam cu panourile din lemn sa nu depaseasca lungimea de 2 m.

Insa pentru ca partea din lemn a gardului sa reziste la fel de bine la actiunea agentilor externi, ploaie, soare, vant sau ger, toate aceste panouri din lemn, sunt bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

No Comments Yet.

Leave a comment