PORTI SI GARDURI LEMN BISTRITA

PORTI SI GARDURI LEMN BISTRITA

In cei peste 10 ani de cariera in realizarea de produse din lemn de rasinoase necesare pentru amenajarea zonelor exterioare, a foisoarelor de gradina, terase, pergole, garduri cat si a mutor altor accesorii de mare importanta, reprezentantii firmei noastre s-au confruntat cu fel si fel de probleme, din cele mai diverse.

Care nu au facut altceva decat sa-i faca mult mai buni in ceea ce fac.
Din acest motiv ne-am hotarat sa va prezentam aici o situatie, prin intermediul careia am reusit sa amenajam o curte, cu un model de gard care are capacitatea de a ramane la fel de interesant chiar si in situatia in care respectiva curte este asezata in panta.

Din punct de vedere tehnic, gardul are la baza o fundatie din ciment, de inaltime nu prea inalta si care este prevazuta cu stalpi principali de rezistenta.

Acestia din urma au capacitatea de a fixa foarte bine panourile din lemn. Care sunt realizate din lamele orizontale de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Si care au capacitatea de a rezista la intemperii pe toata perioada anului.
Si asta datorita faptului ca panourile din lemn sunt bine realizate si finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Iar restul este foarte simplu.

Consultati cu atentie oferta de astfel de corpuri de mobilier pentru amenajarea zonelor exterioare si alegeti tot ce se potriveste mai bine pentru locuinta dumneavoastra.

No Comments Yet.

Leave a comment