PORTI SI GARDURI LEMN BAIA MARE

PORTI SI GARDURI LEMN BAIA MARE

Realizat la o dimensiune destul de inalta, acest model de gard reuseste sa faca fata tuturor solicitarilor in materie de confort, siguranta si eleganta. Pentru orice curte, chiar si pentru una cu pretentii.

Si asta datorita faptului ca acest model de gard este unul realizat pe baza unei fundatii extrem de joase, de mare efect.

Si pentru ca aici lipsesc stalpii principali de rezistenta din ciment fundatia gardului este prevazuta din loc in loc, la o distanta de maxim 2 m, cu tevi rectangulare de 4 cm grosime. Cu ajutorul carora panourile gardului se afla intr-un echilibru perfect.

Insa, pentru a imbunatatii considerabil aspectul acesui model de gard, tevile rectangulare sunt masscate inteligent cu lamele din lemn de resinoase orientate evident in plan vertical.

Gardul, mai exact panourile de gard din lemn sunt realizate din lemn de rasinoase bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii modelul respectiv de gard poate rezista la fel de bine la actiunea tuturor intemperiilor. Indiferent in ce perioada a anului va aflati.

Asa ca, nu trebuie sa mai stati pe ganduri si ar fi de preferat sa treceti la actiune, cat mai rapid.

De asemenea, este bine de stiut faptul ca desi gardul din imaginile noastre este de culoare wenge, acesta poate fi comandat in oricare alta culoare din cele recomandate de productor.

Si aveti de unde alege, pentru ca paletarul de culori de la producator contine peste 20 de nuante.

 

No Comments Yet.

Leave a comment