PORTI SI GARDURI LEMN ARAD

PORTI SI GARDURI LEMN ARAD

Gardurile din lemn, in special cele din lemn de rasinoase, pot fi o alegere extrem de interesanta si necesara pentru amenajarea oricarei curti sau gradini.

Acolo unde acestea isi pot gasi imediat locul potrivit.
Din acest motiv incercam sa va prezentam prin intermediul acestor randuri un nou model de gard, al carui aspect este unul extrem de interesant.

Mai ales atunci cand gardul respectiv este realizat dupa o cromatica bine gandita, al carui contrast face toti banii. Partea din ciment a gardului este de inaltime medie si este decorata in culoarea alb. Iar partea din lemna gardului este de culoare wenge.

Ceea ce nu face altceva deca5t sa creeze un contrast deosebit. In ceea ce priveste nuanta de wenge, aceasta poate fi schimbata in functie de preferinte.

Din punct de vedere tehnic, panourile de gard din lemn de rasinoase sunt realizate din lamele de 14 cm latime si 2cm grosime.

Iar pentru o buna protectie a lemnului, lamelele din lemn de rasinoase sunt bine tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Astfel gardul poate rezista la fel de bine in fata tuturor agentilor externi, fie ca este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger.

Este bine de stiut aici ca gardul prezentat este doar o idee de amenajare a curtii.
Iar dumneavoastra puteti opta pentru oricare modificare care poate fi adusa acestui model de gard pentru a putea fi in concordanta cu asteptarile intregii familii.

No Comments Yet.

Leave a comment