PANOURI GARDURI DIN LEMN Valcea

PANOURI GARDURI DIN LEMN Valcea

Modelul de gard tip jaluzea revine din nou in atentia dumneavoastra prin modelul de gard prezentat aici. Un model realizat din lamele de 2 cm grosime si 14 cm latime.

Cardul este realizat dintr-o fundatie destul de ianlta cu stalpi de rezistenta de 15 cm grosime.

Gardul per ansamblu este confectionat astfel incat sa va poata asigura protectia necesara, cat si intimitatea de care aveti atata si atata nevoie.

Si nu pentru un an, ci pentru mai multi ani consecutivi, deoarece gardul este finisat si bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Aceasta fiind conditia de baza pentru a putea obtine tot ce va doriti de la un astfel de accesoriu de mare importanta pentru curtea dumneavoastra.

Dincolo de asta, atunci cand va hotarati sa va amenajati curtea cu un astfel de produs, este bine de stiut faptul ca firma noastra nu se ocupa si cu realizarea partii din ciment a gardului.

Iar pentru o buna orientare in ceea ce priveste partea de ciment a gardului, stalpii de rezistenta sau tevile rectangulare, acestea trebuie sa fie realizati la o distanta de maxim doi metri.

In caz contrar, panourile din lemn care intra in componenta acestui model de gard risca sa sufere unele deformari. Si asta din cauza posibililor agenti externi soare, ploai, vant sau ger.

No Comments Yet.

Leave a comment