PANOURI GARDURI DIN LEMN TARGU JIU

PANOURI GARDURI DIN LEMN TARGU JIU

Iata, avem aici un alt model interesant de gard, prin intermediul caruia curtea dumneavoastra poate capata un aspect extrem de interesant. Mai ales ca aceasta permite o buna vizibilitate, atat din interior cat si din exterior.

Plecand de la acest amanunt este bine sa alegeti singuri produsul dorit deoarece nu toti clientii prefera gardurile care permit o buna vizibilitate.

Insa, pentru o buna orientare noi va prezentam aici un model de gard care permite o buna vizibilitate de la exteriorul, la interiorul curtii. Si viceversa.

Gardul este reprezentat de un model de panou din lemn ale carui lamele sunt bine distantate intre ele.

Si care sunt finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Solutie care este aplicata in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca panourile respective au capacitatea de a ramane la fel de rezistente pentru mai multi ani consecutivi, indiferent de anotimp.

Culoarea panourilor este wenge si are capacitatea de a intra intr-un bun contrast cu partea din ciment a gardului, care este de culoare alb.

Insa, trebuie stiut ca acesta reprezinta doar o idee de amenajare. Puntea de plecare pentru alegerea cromaticii, in ceea ce priveste realizarea de astfel de modele de garduri necesare pentru curtea dumneavoastra.

No Comments Yet.

Leave a comment