PANOURI GARDURI DIN LEMN POPESTI LEORDENI

PANOURI GARDURI DIN LEMN POPESTI LEORDENI

Persoanele care stiu sa aprecieze lemnul la justa lui valoare si care cauta o solutie de amenajare a propriei curti sau gradini ar putea opta cu siguranta pentru achizitionarea unui astfel de model de gard.

Noul produs este realizat avand la baza o fundatie de joasa inaltime. Completat din loc in loc cu tevi rectangulare de 4 cm grosime.

Acestea din urma constituind suportul principal pentru prinderea panourilor de gard.
Iar pentru a nu influenta estetica acestui model de gard, tevile rectangulare sunt mascate cu ajutorul unor lamele din lemn de rasinoase.

Este vorba aici despre un artificiu extrem de interesant prin intermediul caruia gardul are un efect de continuitate.

Culoarea wenge a gardului este una extrem de interesanta. Dar care poate fi schimbata cu oricare alta culoare din nuantele existente in paletarul de culori de la producator.

Asa ca nu ezitati sa comandati acest model de gard, mai ales in situatia in care partea din lemn a gardului este bine tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Astfel, modelul respectiv de gard poate fi la fel de interesant, chiar si dupa ce a fost supus diferitelor forme de intemperii.

 

No Comments Yet.

Leave a comment