PANOURI GARDURI DIN LEMN CERNICA

PANOURI GARDURI DIN LEMN CERNICA

Gardul din lemn de rasinoase prezentat aici are capacitatea de a fi, de departe, unul dintre cele mai interesante produse necesare pentru amenajarea diferitelor perimetre, curti sau a altor spatii, chiar si in domeniul public.

Noul produs are la baza un model de fundatie nu prea inalta prelungita in partea superioara cu tevi rectangulare de 4 cm grosime.

Prin intermediul carora panourile de gard sunt bine fixate in fundatia din ciment.
Iar pentru obtinerea unui efect mult superior tevile rectangulare sunt mascate cu lamele din lemn de rasinoase, care ii confera gardului un aspect de continuitate.

De asemenea, nu trebuie sa trecem cu vederea nici contrastul obtinut intre partea din ciment si cea din lemn a gardului, wenge si alb.

Insa dumneavoastra puteti alege oricare alta combinatie de culori, in functie de preferinte, cat si de paletarul de culori disponibil la producator.

In ceea ce priveste protectia impotriva agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger, gardul este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca respectivul model de gard este unul dintre cele mai solicitate in ultima perioada.

No Comments Yet.

Leave a comment