Panouri garduri din lemn pitesti

Panouri garduri din lemn pitesti

Gardul din lemn reprezinta una dintre variantele prin care curtea dumneavoastra poate prinde contur. Si totodata poate beneficia de un grad ridicat de protectie, siguranta si intimitate.

Ceea ce contribuie excesiv de mult la crearea unui aspect extrem de interesant prin care dumneavoastra puteti fi avantaj total inaintea tuturor.

Partea din lemn a gardului este conceputa pe baza lamelelor bine finisate si orientate in model tip jaluzea. Lamelele acestui model de gard sunt de 4 cm grosime si 14 cm latime si sunt vopsite in culoarea wenge.

Insa dumneavoastra puteti opta pentru obtinerea unei alte culori din paletarul existent la producator.

Partea din lemn a gardului este bine finisata si lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca gardul respectiv beneficiaza de o buna protectie impotriva tuturor intemperiilor, fie ca este vorba despre ploaie, vant, ger sau soare.

Asa se face ca modelul respectiv de gard are posibilitatea de a se pune in valoare prin asociere cu celelalte corpuri de mobilier de gradina sau chiar si cu imobilul respectiv.

 

No Comments Yet.

Leave a comment