PANOURI GARDURI DIN LEMN Filiasi

PANOURI GARDURI DIN LEMN Filiasi

Indiferent de cat de mare sau cat de mica este curtea dumneavoastra, gardul trebuie sa va reprezinte atat de bine, din punct de vedere al propriei personalitati. Cat si din punct de vedere al statutului social.

Iar pentru o buna organizare a lucrurilor, noi va propunem aici un model de gard extrem de interesant prin felul in care s-a reusit punerea in valoare a panourilor din lemn de rasinoase.

Acestea sunt realizate din lamele orientate in plan vertical si sunt usor rotunjite pe muchie.

Lamelele sunt vopsite in culoare PIN si sunt bine fixate pe o fundatie destul de inalta.
Iar prinderea acestora este facuta cu ajutorul stalpilor principali de rezistenta de 20 cm grosime.

Impreuna cu fundatia din beton, panourile din lemn au reusit sa contribuie la realizarea per ansamblu a unui model de gard care face diferenta fata de celelalte produse similare de pe piata de profil prin siguranta si calitate la superlativ.

Si asta, datorita faptului ca gardul este bine protejat impotriva actiunii intemperiilor prin tratarea lemnului cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In alta ordine de idei, cand gardul este prelungit cu un model de poarta realizat in acelasi design, atunci totul poate fi un vis.

Din acest motiv am dorit sa fim alaturi de dumneavoastra in alegerea celei mai interesante si fiabile solutii de amenajare a propriei locuinte.

No Comments Yet.

Leave a comment