Panouri garduri din lemn craiova

Panouri garduri din lemn craiova

Daca tot a venit vremea sa va implicati pentru realizarea propriului gard, ar fi de preferat sa puneti in balanta o serie intreaga de aspecte fara de care visul dumneavoastra nu poate fi transformat in realitate.

Este vorba aici despre un model de gard realizat din lamele de tip jaluzea, al carui aspect este unul destul de interesant, atast prin design cat si prin natura elementelor folosite.

Fie ca este vorba despre fundatia din ciment cu stalpi de sustinere, cat si despre panourile din lemn realizate din lamele bine lacuite si finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Gardul este realizat prin suprapunerea a 11 lamele din lemn de rasinoase de 2cm grosime si 14 cm latime.

Gardul este extrem de interesant, mai ales atunci cand acesta reuseste sa intre intr-o rezonanta cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere sau poate chiar cu imobilul.

Culoarea acestui model de gard este wenge.

Iar daca dumneavoastra doriti puteti opta pentru obtinerea oricarei nuante din paletarul de culori  existent la producator.

Dupa cum am amintit, ar fi de preferat ca respectivul gard sa poata intra in stransa legatura cu tot ce se afla la interior.

Iar in cazul nostru, dialogul s-a si produs. Deoarece gardul prezentat aici este realizat in acelasi design, cu balconul si terasa cladirii aflate la interiorul curtii.

Tinand cont de toate aceste aspecte  va este mult mai usor  in alegerea  celui mai fiabil produs necesar pentru amenajarea curtii dumneavoastra.

No Comments Yet.

Leave a comment