PANOURI GARDURI DIN LEMN caracal

PANOURI GARDURI DIN LEMN caracal

Incercam sa va prezentam aici un alt model de gard, din cele realizate de firma noastra, in decursul a peste 10 ani de cariera in domeniul executarii de produse din lemn. Si atat de necesare pentru mobilarea spatiilor exterioare sau chiar interioare.

Insa, aici avem un produs destinat exclusiv amenajarii exterioare. Este vorba despre un model de gard din seria gardurilor de tip matrice.

Acest model de gard este realizat pe baza unei fundatii nu prea inalte prevazuta din doi in doi metri cu tevi rectangulare de 4 cm grosime. Acesta din urma constituie suportul principal pentru sustinerea panourilor de gard.

Pentru obtinerea unui efect mult superior tevile rectangulare sunt mascate inteligent cu alte lamele de lemn de aceeasi textura.

Lamelele au o latime de 14 cm si o grosime de 2 cm. Acestea sunt rotunjite pe muchii si sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Gardul respectiv este cu atat mai interesant, cu cat acesta este pus in valoare, in raport cu celelalte corpuri de mobilier.

Respectivul model de gard este de culoare PIN, iar daca dumneavoastra doriti, nuanta poate fi schimbata cu oricare alta nuanta din cele existente la producator.

Si asta nu e tot. Pentru ca respectivul model de gard este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii, gardul nostru poate face fata cu succes tuturor intemperiilor indiferent de anotimp.

Cu alte cuvinte, nu mai pierdeti timpul in zadar prin depozitele de profil in cautarea de chilipiruri. Deoarece o investitie de acest fel impune multa atentie la detalii si in primul rand la calitate. Pentru ca acolo unde calitate nu e, nimic nu e.

No Comments Yet.

Leave a comment