Panouri garduri din lemn bucuresti

Panouri garduri din lemn bucuresti

Combinatia de lemn de rasinoase  cu o fundatie de ciment, indiferent cat este de impunatoare  sau nu, aceasta reprezinta solutia optima pentru amenajarea atat a unei curti, cat si a unei curti ncat si a unui spatiu apartinand domeniului public, de exemplu.

Aici este vorba despre  un model de gard a carui fundatie  se impune in mod evident  prin inaltime, cat si prin stalpii principali de rezistenta. Principalii lianti de sustinere ai panourilor din lemn de rasinoase.

Acestea din urma  sunt realizate din  lamele de 4 cm grosime si 14 cm latime, cu muchiile rotunjite. Lamelele  sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In conditile date, gardul poate rezista cu succes tuturor intemperiilor indiferent de anotimp.

Iar atunci cand vine vorba despre protectia asigurata, modelul de gard prezentat aici reuseste sa se pastreze un  grad ridicat de intimitate la interior. Cat si sa va fereasca de eventualii musafiri nepoftiti.

Cu alte cuvinte, gardul prezentat aici poate fi tot ce va puteti dori pentru curtea dumneavoastra, indiferent de culoare.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti la actiune in cel mai scurt timp posibil.

Amenajarea unui astfel de model de gard impune atentie deosebita si rabdare.

Asa ca pentru a va bucura cat mai curand de avantajele acestui model de gard, atunci ar fi oportun actionati din timp.

No Comments Yet.

Leave a comment