Garduri pentru intrare curte

Garduri pentru intrare curte

Seria gardurilor de mare valoare pentru curte sau gradina continua cu acest model interesant de gard tip jaluzea. Un model de gard realizat pe baza lamelelor orientate in plan vertical si care sunt definite de o grosime de 4 cm si o latime de 14 cm.

Panourile de gard sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase de culoare negru, bine vopsite si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Partea din lemn a gardului este montata pe un postament de ciment de 50 cm inaltime si care este prevazut cu stalpi de sustinere de 20 cm grosime.

Pentru un plus de confort si eleganta, acestia sunt amplasati la o distanta mai mica de 2m. In caz contrar lamelele panoului din lemn pentru gard ar putea suferi deformari in timp din cauza diferentelor mari de temperatura sau din cauza intemperiilor.

Asa se face ca gardul este unul extrem de interesant, mai ales in situatia in care acesta poate fi pus in valoare in raport cu celelalte produse sau corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

In consecinta, nu trebuie sa mai stati prea mult pe ganduri si ar trebui sa comandati imediat un astfel de model de gard tip jaluzea in oricare culoare doriti, din cele existente in paletarul de culori de la producator.

 

No Comments Yet.

Leave a comment